Oppdatering:
Nå er feilen funnet og rettet. Folkene avslutter oppe ved Varntresk og tar en velfortjent helg så kommer de opp mandag og rydder i utstyr og tar med seg skjøtebrakkene. Takker til både Eltel, lokale helter, kommunale ressurser og tålmodige kunder.
********
Villmarksnett beklager at det tar lengre tid å få reparert forbindelsen enn først antatt. Vi vil selvfølgelig avregne tiden dere er uten nett på neste regning til dere. Eltel Networks er også ute i dag for å finne ut av feilen. Telemix jobber også for å få på plass en redundans slik at vi ikke blir så sårbare, men dette tar noe tid da vi må få tillatelse til å skjøte oss inn i «Norgesfiberen»🤗
**********
Nye trekkrør er på plass og ny stamfiber er blåst, så i dag skal den skjøtes ihop. Dette medfører at kundene vil komme opp fortløpende utøver dagen i dag. Vi satser på at alle er oppe iløpet av dagen.
**********
Stort fiberbrudd i Varntresk!! Kunder i område Varntresk og nå videre over til Hemnes er berørt av dette. Feilretting starter imorgen kl 08.00, og vi skal fortløpende oppdatere kunder på denne siden.
Vi beklager så mye.